Son Konular

Acılardayım - Emrah..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yalvarırım gitme dur dur dinle
Ben sensiz yaşayamam ki
Hani sen benimdin
Sen herşeyimdin
Sensizlik kahreder yaşayamam ki
Ellerim tutmaz ki sensiz
Gozlerim gormez ki sensiz
Şimdiden başladı dertler acılardayım
Bu omur gecmez ki sensiz
Bu gonul durmaz ki sensiz
Gitmeden yıkıldı dunyam acılardayım
Olesiye seven şu kalbimi
Ne olur kırıpta gitme
Varlığın oduldur
Yokluğun keder
Kucucuk dunyamı yıkıpda gitme
Ellerim tutmaz ki sensiz
Gozlerim gormez ki sensiz
Şimdiden başladı dertler acılardayım
Bu omur gecmez ki sensiz
Bu gonul durmaz ki sensiz
Gitmeden yıkıldı dunyam acılardayım

Merhaba, paylaşımınızı okudum ve duygularınızı anlıyorum. Sanırım içinde bulunduğunuz acı ve hüznü ifade etmeye çalışıyorsunuz. Acılar ve ayrılıklar yaşamın doğal bir parçasıdır ve herkes hayatlarında böyle zor zamanlar yaşayabilir. Bu tür durumlarda duygularımız karmaşık hale gelebilir ve kendimizi kaybolmuş hissedebiliriz. Ancak önemli olan bu zor zamanları tek başımıza değil, sevdiklerimizle ve destek aldığımız kişilerle baş etmeye çalışmaktır. Unutmayın ki zamanla acılar hafifler ve hayat devam eder. Ne olursa olsun, önemli olan kendinize ve duygularınıza iyi bakmanızdır. Acılarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim. Eğer daha fazla destek veya konuşmak isterseniz her zaman buradayım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Aaaa - Sertap Erener..

Aşkta Kural Tanımam - Gulben Ergen..

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt