- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Açıköğretimde lojistik bölümü var mı?
AÖF Lojistik 2 yıllık önlisans bölümüdür. Güz ve bahar olmak üzere toplamda 4 dönemlik eğitimi vardır. Bu süreçte genel ortalamanız 2.00 ve üzerinde olursa bu bölümden mezun olabilirsiniz. Anadolu Üniversitesi'nin web sitesinden AÖF kayıt alanına girerek bu bölüme kayıt olabilirsiniz.
AÖF lojistik mezunu ne iş yapar?
Lojistik Önlisans Programını başarı ile tamamlayan Lojitisyenlerin çalışma alanı oldukça geniş olup; tüm kamu ve özel kuruluşlarda, özellikle gümrükleme, depolama, dağıtım, taşımacılık gibi hizmet sektörüne ilişkin alanlarda şirketlerin, lojistik, dış ticaret, finans ve pazarlama departmanlarında, özellikle ithalat ve …
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi hangi bölümler var?
Fakültemiz bünyesinde yürütülen lisans programları aşağıda yer almaktadır.
ATA AÖF kaç ders alınır?
(3) (Değişik:RG-10/10/2020-31270) Öğrenciler, bir yarıyılda 30 krediyi geçmeyecek şekilde en fazla 10 ders alırlar. Bu şekilde alınacak dersler öğrencilerin bulundukları yarıyıl ve/veya alt yarıyıllardaki derslerden olabilir, üst yarıyıllardan ders alınamaz.
AÖF lojistik Bölümü kaç yıllık?
101050827 | Anadolu Üniversitesi Lojistik (Açıköğretim) Bölümü (2 yıllık Önlisans) 2021 taban, tavan puanları ve başarı sıralamasını haberimizde bulabilirsiniz. Haberimiz Eskişehir ilimizde yer alan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tercihi yapmayı düşünen öğrencilerimize rehber olacaktır.
2 yıllık açıktan hangi bölümler var?
Açıköğretim Fakültesi Önlisans Programları (2 Yıllık)
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim kimler başvurabilir?
İkinci Üniversite Başvuru Şartları Nelerdir? İkinci üniversite kapsamında lisans öğrencileri (üniversitelerin dört yıllık programları) ya da mezunları LİSANS veya ÖNLİSANS Programlarına, önlisans öğrencileri (üniversitelerin iki yıllık programları) ya da mezunları sadece ÖNLİSANS Programlarına kayıt yaptırabilirler.
ATA AÖF ders geçme notu kaç 2021?
Anılan karara istinaden Fakültemiz programlarında ders geçme notu alt sınırının (FF sınırının) 2020-2021 eğitim öğretim yılı, güz yarıyılından geçerli olmak üzere 30'dan 35'e çıkarılmasına Üniversite Senatomuz tarafından karar verilmiştir. Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.
Aöf'de bir dönemde en fazla kaç ders alınabilir?
Her iki durumda da öğrenci, bir yarıyılda en fazla 45 AKTS kredilik ders alabilir. Ancak öğrenci yaz okulunda en fazla 5 ders alabilir. Herhangi bir dönem sonunda tekrar edilen ders bulunması durumunda bu dersten alınan en son not ve kredisi dikkate alınır.
Lojistik uzmanı maaşı ne kadar?
Kariyerinde Maaşlar