Son Konular

Acık oğretim oğrencileri polis olabilir mi?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

SoruCevap

Acıkoğretim oğrencileri polis olabilir mi?

Polislik kanununda polisliğe kimlerin başvurabileceği anlatılmıştır
Kanuna gore:

En az dort yıllık yuksekoğretim kurumlarından veya bunlara denkliği kabul edilen yurt dışındaki yuksekoğretim kurumlarından mezun olup, sınav tarihi itibarıyla 28 yaşından gun almayan erkek ve bayanlar ile askerliğini yapmış 30 yaşından gun almamış erkek adaylar arasında yapılacak secme sınavında başarılı olanlar, altı aydan az olmamak uzere polis meslek eğitimine alınırlar

gorulduğu gibi duzenlemede de orgunolması şartı aranmamıştır Bu nedenle, acık oğretim mezunları da, fakulte mezunu olması halinde, eğer diğer şartları taşıyor iseler, polis alımına başvuru yapabilecektir

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

Kalsitonin hormonunun gorevleri kısaca

S

Kuşlarda kanamalı Kabızlık

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri