Son Konular

Açık Öğretim Harçları Yatıyor

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Açık Öğretim Harçları Yatırıldımı
Açık Öğretim Harçları Ne Zaman Yatırıldı
2019 Açık Öğretim Harç ödemeleri 29 Şubat 2019 tarihi çalışma saati bitiminde sona erdi
Açık Öğretim Harçları Yatıyor Arkadaşlar Tescil yaptıracak adaylar iki öbür ödeme yapacaklardır; Birinci ödeme kitap, imtihan hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan Öğretim Gideri, ikinci ödeme ise her sene Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen Öğrenci Katkı Payıdır
Öğretim Gideri ve Öğrenci Katkı Payı 1 taksit ödemeleri Internet başvurusu tamamlanıp kayıt için gerekli öteki belgeler hazırlandıktan daha sonra yapılmalıdır Bu ödemelerin 2 taksitleri 1 taksitle birlikte yapılabilir
*

Evet, 2019 yılı için Açık Öğretim harç ödemeleri 29 Şubat 2019 tarihinde sona ermiştir. Adaylar tescil yaptırmak için kitap, sınav hizmetleri, basılı materyaller ve diğer hizmetler karşılığı olan Öğretim Gideri ile her yıl belirlenen Öğrenci Katkı Payı olmak üzere iki ödeme yapmak zorundadır.

Öğretim Gideri ve Öğrenci Katkı Payı ödemeleri genellikle 1 taksit olarak yapılır. İnternet başvurusu tamamlandıktan ve kayıt için gerekli diğer belgeler hazırlandıktan sonra bu ödemeler yapılmalıdır. Bu ödemeler genellikle 2 taksitte birden yapılabilmektedir.

Eğer harç ödemesi yapmış ve tescil işlemlerinizi tamamlamışsanız, bu aşamada ekstra bir ödeme yapmanıza gerek yoktur. Ancak her yıl tekrarlanan harç ödemeleri ve kayıt yenileme süreçlerinde yukarıda belirtilen ödemeleri yapmanız gerekecektir. Daha fazla bilgi için açıköğretim.edu.tr adresinden resmi açıklamalara ulaşabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ergenekon Nedir?Ergenekon Neresidir?

Sabundan dekoratif çiçekler

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt