Son Konular

Abdurrahman Toprak

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4
Doğum Tarihi
1963

Abdurrahman Toprak, 1963 yılında Adıyaman Kahta'da doğdu. 1999 yılında Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü'nü bitirdi. 1986 yılında Kahta Belediyesi'nde işe başlayan Abdurrahman Toprak, zabıta memuru iken 2004 yılı mahalli seçimlerde Saadet Partisi'nden Kahta Belediye Başkanı seçildi.
2009 yılında Saadet Partisi'nden yeniden aday olan Abdurrahman Toprak, çok az bir oy farkıyla yerini AK Parti adayı İbrahim Yusuf Turanlı'ya bıraktı.
30 Mart 2014 tarihinde yapılan Yerel Seçimde Ak Parti'den Adıyaman Kahta Belediye Başkanı seçildi.

Abdurrahman Toprak, 1963 yılında Adıyaman Kahta'da doğmuştur. Eğitim hayatını tamamlayarak 1999 yılında Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü'nden mezun olmuştur. İş hayatına 1986 yılında Kahta Belediyesi'nde başlamış ve orada zabıta memuru olarak görev yapmıştır.

2004 yılında yapılan mahalli seçimlerde Saadet Partisi'nden Kahta Belediye Başkanı seçilmiştir. Ardından 2009 yılında aynı partiden tekrar aday olan Toprak, bu sefer çok az bir oy farkıyla AK Parti adayı İbrahim Yusuf Turanlı'ya yerini bırakmıştır.

30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde ise AK Parti'den Adıyaman Kahta Belediye Başkanı seçilmiştir. Abdurrahman Toprak'ın siyasi kariyeri boyunca Adıyaman'ın yerel yönetimlerinde önemli roller üstlenmiştir.

Ali Alper Uzun

Agatha Christie

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt