Son Konular

Abbas Guclu kimdir?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Abbas Güçlü kimdir?

Abbas Güçlü, (1957, Haymana, Ankara) Türk gazetecidir. Gazi Üniversitesi'nin teknik eğitim yüksekokulu mezunu olup, 1983 yılında Milliyet gazetesinde çalışmaya başladı. Hâlen Milliyet gazetesinde eğitim konusunda editör ve köşe yazarıdır.

Abbas Güçlü kaç yaşında?

65 yaşında (1957)Abbas Güçlü / Yaş

Abbas Güçlü hangi okul mezunu?

Abbas Güçlü hangi okul mezunu?
Gazi ÜniversitesiAbbas Güçlü / EğitimGazi Üniversitesi, Ankara'da bulunan bir devlet üniversitesidir. 1926 yılında Ankara'da kuruldu. Ayrıca Gazi Üniversitesi, cumhuriyetin ilk üniversitesi olma unvanını da elinde bulundurur.Tıp, Diş Hekimliği, Eğitim, Fen, Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi önemli fakülteleridir. Vikipedi

Abbas Güçlü mesleği nedir?

Abbas Güçlü mesleği nedir?
GazeteciAbbas Güçlü / MesleğiGazeteci, gazetecilik mesleğini icra eden; güncel olaylar, akımlar, konular ve kişiler hakkında bilgi toplayıp, olabildiğince tarafsız bir şekilde yayımlamaya gayret gösteren kişidir. Vikipedi

Melih Aşık hangi gazetede yazıyor?

1982'de, Güneş gazetesi'nde "Arka Pencere" köşesini hazırlayarak köşe yazarlığına başladı. Bugün aynı köşeyi Milliyet'te "Açık Pencere" adıyla sürdürüyor.

Abbas Güçlü nerede?

Halen Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Temel Gazetecilik dersleri vermekte olan Güçlü, ayrıca Genç Bakış programına ve de Milliyet Gazetesi'ndeki köşe yazılarına devam etmekte.

Melih Aşık kaç yaşında?

Melih Aşık kaç yaşında?
79 yaşında (3 Kasım 1942)Melih Aşık / Yaş

Mehmet Tezkan nerede yazıyor?

Mehmet Tezkan nerede yazıyor?
30 Ekim 2009'da Vatan gazetesinden istifa ederek Milliyet'e geçmiştir. Burada uzun yıllar köşe yazarlığı yapan Tezkan, siyasete girme kararı almış ve 23 Mayıs 2018'de köşe yazarlığını bırakmıştır. Bir süre köşe yazarlığına ara verdikten sonra 8 Nisan 2019'da T24 gazetesinde yeniden yazmaya başlamıştır.

Abbas Güçlü hangi gazetede?

Abbas Güçlü 1957, Haymana, Ankara doğumlu Türk gazetecidir. Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi mezunu olup, 1985 yılında Milliyet gazetesinde çalışmaya başlamıştır. Halen Milliyet Gazetesi Eğitim Editörü ve köşe yazarıdır.

Melih Aşık eşi kimdir?

Ernur Aşık'la evli olup Okan ve Doğan adlarında iki erkek çocuk sahibidir.

Metin Aşık aslen nereli?

Metin Aşık aslen nereli?
Metin Aşık (d.1947, ö.28 Mayıs 2019) eski spor insanı….
Metin Aşık
Fenerbahçe SK Başkanı
Yerine gelen | Güven Sazak
Kişisel bilgiler
Doğum | 1947 İstanbul, Türkiye

Mehmet Tezkan eşi kimdir?

Mehmet Tezkan eşi kimdir?
Ruhsan TezkanMehmet Tezkan / Eşi

Abbas Güçlü hangi kanalda?

Gençlerin sesi Abbas Güçlü, yeni yarışma programı ile yakında Kanal D'de izleyicisi ile buluşacak.

Melih Aşık aslen nereli?

Melih Aşık (d. 3 Kasım 1942, Ankara) Türk gazeteci ve yazar.

Metin Aşık kimdir ne iş yapar?

Metin Aşık kimdir ne iş yapar?
İş İnsanıMetin Aşık / Mesleğiİş adamı, iş kadını, cinsiyet belirtmeksizin iş insanı ya da "insan" terimini belirtmeksizin işletmeci, işletme sektöründe yer alan bir kişidir – özellikle ekonomik, entelektüel ve fiziksel sermayenin bir kombinasyonunu kullanarak satışı yapıp kârını elde etmek amacıyla faaliyetler yürüten ve bu faaliyetleri geliştiren Vikipedi

Abbas Güçlü, Türk gazeteci ve yazar olarak tanınmaktadır. 1957 yılında Haymana, Ankara'da doğmuştur. Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi mezunudur ve 1983 yılında Milliyet gazetesinde çalışmaya başlamıştır. Şu an hala Milliyet gazetesinde eğitim konusunda editör ve köşe yazarı olarak görev yapmaktadır.

Abbas Güçlü 1957 doğumlu olup şu anda 65 yaşındadır. Gazetecilik alanında uzun yıllardır hizmet veren önemli bir isimdir.

Gazi Üniversitesi mezunu olan Abbas Güçlü, Ankara'da bulunan devlet üniversitelerinden biridir. Gazi Üniversitesi, tıp, diş hekimliği, eğitim, fen, mühendislik ve teknoloji gibi fakültelere sahip önemli bir eğitim kurumudur.

Abbas Güçlü'nün mesleği gazeteciliktir. Gazeteci, güncel olaylar, akımlar, konular ve kişiler hakkında bilgi toplayıp tarafsız bir şekilde yayımlama görevini üstlenen kişidir.

Abbas Güçlü, şu anda Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Temel Gazetecilik dersleri vermektedir. Aynı zamanda Genç Bakış programına da katkı sağlamakta ve Milliyet Gazetesi'nde köşe yazılarına devam etmektedir.

Abbas Güçlü'nün yeni bir yarışma programı ile Kanal D'de izleyicisi ile buluşacağı belirtilmektedir. Güncel bilgilere göre kendisi hala aktif olarak medya sektöründe yer almaktadır.

Hakimiyet insan ne demek?

Bebek ipi ile neler yapilir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt