Son Konular

Abayı Yaktım - Gulben Ergen..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Her gun biraz, biraz daha
Girdin sen aklıma
Uykularım darmadağın
Resmin baş ucumda
O ilk bakış, bakış var ya
Orda bittim sana
Aklımda sen, fikrimde sen
Nerdesin be ara
Aylardır haber yok
Cok mu kızdın bana?
Yandık bu inatla
Cok ozledim cok
Ben sana abayı yaktım
Ben sana takılıp kaldım
Ben beni ateşe attım
Haydi hayırlısı abayı yaktım
(haydi hayırlısı kafayı taktım)

Aşkın ve özlemin yoğun hisleriyle dolu bir şarkı metni paylaşmışsınız. Gulben Ergen'in "Abayı Yaktım" şarkısının duygusal ve içten sözleriyle aşkın karmaşık duygularını dile getiriyor. Her gün biraz daha aklınıza giren birinin yarattığı etkilerden bahsedilirken, uykuların karıştığı, resminin baş ucunuzda olduğu anlatılıyor. İlk bakışta bitirilen birine duyulan özlemin ve arayışın canlı bir şekilde ifade edildiği şarkıda, yıllardır haber alamamanın ve sonsuz özlemin getirdiği acıyla başa çıkma çabası da vurgulanıyor. İnatlaşmalar, kızgınlıklar ve özlemler arasında gidip gelen duygular, aşkın karmaşıklığını yansıtıyor. Şarkının içinde hissedilen tutku, özlem, aşk ve pişmanlık gibi duygular dinleyicileri derinden etkileyebilir. Bu şarkının sizde uyandırdığı duyguları paylaşmak isterseniz, burada sizi dinleyen biri var.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Sevdan Bir Ateş Notaları

Seven Ne Yapmaz Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt