Son Konular

A101 in sahibi kim ve nereli?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

A101 in sahibi kim ve nereli?

A101 Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar Aydın, 1967 yılında Trabzon'un Maçka ilçesinde doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği mezunu olan Ahmet Yaşar Aydın, evli ve üç çocuk babasıdır. A101 Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgut Aydın, 1942 yılında Trabzon'un Maçka ilçesinde doğdu.
A101 in gerçek sahibi kim?
A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. ortaklık yapısı itibarıyla y,21 oran ile Aydın Ailesi'ne (Turgut Aydın Holding) aittir. 2020'de Erhan Bostan'nın görevinden ayrılmasıyla 1 Ocak 2021'den beri Cem Maltaş Üst düzey yöneticiliğini yapmaktadır. A101, benzer Türk indirim marketleri zincirleri olan Şok ve BİM'in baş rakibidir.
BİM Market kime ait?
BİM marketler Türk iş insanı Mustafa Latif Topbaş tarafından kuruldu. Mustafa Latif Topbaş 1995 yılında perakende mağazası olan BİM'in CEO'su ve kurucu ortağıdır.

A101 hangi holding?

Turgut Aydın Holding, bünyesinde A101 indirim marketleri, Memorial Sağlık Grubu, English Home mağaza zinciri ve tekstil sektöründe Aydın Örme şirketi, restoran işletmeciliğinde PizzaLazza ve Saloon Burger markaları, uluslararası taşımacılık alanında AYSHIPS, gayrımenkul geliştirme alanında TAFF Yapı şirketleri ile …
101 marketler zinciri kime ait?
A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. ortaklık yapısı itibarıyla %79,21 oran ile Aydın Ailesi'ne (Turgut Aydın Holding) aittir. A101 Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar Aydın'dır. 1967 yılında Trabzon'un Maçka ilçesinde dünyaya gelen Aydın İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği mezunudur.
A101 Genel Müdürü kim?
Cem Maltaş (1 Oca 2021–)A101 / CEO

BİM kime ait 2022?

BİM'İN SAHİBİ VE ORTAKLARI Kurucu ortakları arasında Cüneyt Zapsu, Aziz Zapsu, Yasin El Kadı, Korkut Özal, Mehmet Fatih Saraç bulunan market zincirinin CEO'su ve kurucu ortağı ise Mustafa Latif Topbaş'tır. Ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin yüksek kalite ve en uygun fiyat ile tüketiciye ulaştırılmasıdır.
Şok'un adı neden şok?
Firmanın ortaklarının bu ismi seçmesinin bir nedeni de beklenmedik bir olay ya da fiziksel ve coşkusal nitelikte, birdenbire gelişen durumların tümü olduğu için, farkındalık ve dikkat çekmesidir. ŞOK isminin anlam içeren bir açılımı ise yoktur.
Irfan Haciosmanoglu kimdir?
İBRAHİM HACIOSMANOĞLU BİYOGRAFİSİ İbrahim Hacıosmanoğlu, 21 Şubat 1966 tarihinde Trabzon, Of'da 12 çocuklu bir ailenin 11. Çocuğu olarak doğmuştur. Tam adı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'dır. Babası Hacı Osman Hüseyin Efendi İstanbul'da ticaret ile uğraşmaktaydı.

A101 kime satıldı?

A101′ in satışı tamamlandı! Asya Katılım Bankası (Bank Asya), A101'deki payının satışını tamamladı. A101'de bulunan Banka'nın yüzde 21,83625 payı 350 milyon TL bedelle Aydın Perakendecilik Yatırımları A.Ş.'ye satıldı.

Feta makarna nasil yapilir?

Alfa Romeo kac para?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt