- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
9 sınıfı geçmek için ne yapmalıyım?
Tüm derslerden başarılı olan Kaç kırığı olursa olsun yıl sonu ağırlıklı not ortalaması en az 3.00 olan (Dil ve Anlatım dersi -zorunlu ders- hariç) öğrenciler doğrudan sınıf geçerler. Sınıf geçme 5'lik düzene göredir, e-okulun resmi karneleri 5 'lik sistemde basılmaktadır ancak başarı 100 üzerinden hesaplanmaktadır.
2021 lisede sınıfta kalma var mı?
2021 yılında yani bu sene okullarda ilk okullar hariç sınıfta kalma olacak. Ders geçme ve sınıf geçme kriterlerini karşılayamayan öğrenciler başarısız kabul edilerek sınıf tekrarı yapacak.
9 sınıf nasıl geçilir 2021?
2021-2022 eğitim öğretim döneminde lisede sınıfta kalma uygulaması olacak. Lise 9, 10, 11 ve 12. sınıflarda yıl sonu ortalaması 50'nin altında olanlar ve 3 dersten fazla kalan öğrenci doğrudan sınıf tekrarı yapacak. Lisede devam zorunluluğu da bulunuyor.
9 sınıf geçme notu kaç?
SINIF GEÇME ŞARTLARI 2022 b) İşletmelerde beceri eğitimi gören öğrencilerin, beceri sınavı puanı en az 50 olmak kaydıyla birinci ve ikinci dönem puanları ile beceri sınav puanının aritmetik ortalamasının en az 50 veya beceri sınav puanının 70 olması gerekir.
Lisede kaç kere sınıfta kalma hakkı var 2021?
2021-2022 eğitim öğretim döneminde lisede sınıfta kalma uygulaması olacak, yıl sonu ortalaması 50'nin altında olanlar, 3 dersten fazla kalan öğrenci doğrudan sınıf tekrarı yapacak.
Lise 1 de kaç zayıfla geçilir?
LİSEDE KAÇ ZAYIFLA SINIFTA KALINIR? 2021-2022 eğitim öğretim döneminde lisede sınıfta kalma uygulaması olacak, yıl sonu ortalaması 50'nin altında olanlar, 3 dersten fazla kalan öğrenci doğrudan sınıf tekrarı yapacak.
Lisede 7 dersten kalınca ne olur?
Lisede dönem ortalaması aşılırsa 3 zayıfla sınıfı geçebilir. Toplamda 7 dersi zayıf olan bir öğrenci sınıf tekrarı yapar.