Son Konular

76 ne demek anlami?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

76 ne demek anlamı?

76 Numaralı Melek Aşk, İkiz Alev Buluşması ve Şansın Anlamı Doğru yoldasın ve ihtiyacın olan her şey sana getirildi.

+90 850 533 03 13 Kime Ait?

Her şey iyi güzel fakat 2 gün kimse geri dönüş yapmadı, tekrar web sayfasına girdim 26.09.2018 tarihinde online mesajlaşırken D Smart'tan arıyoruz diye 0850 533 0533 numaradan tekrar aradılar daha önce oluşturulmamış aboneliğiniz tekrar yapmamız gerekiyor dediler.

0850 560 05 71 nerenin numarası?

+90850 560 05 71 Telekom Olduğunu Söyleyen Numara! +90850 560 05 71 numaradan arandım Türk Telekom'dan arandığını söyleyen ses kaydı ve taahhüdümün bittiği söylendi 150 TL fatura yerine 90 TL ödemek isterseniz telesekreter tekrar aranmak için 1 basın dedi, basmış bulundum bu numara nedir ne değildir bilmiyorum.

721 ne demek?

721 ne demek?
Bursalı 4 arkadaşın kurduğu bir underground rap grubu. En kaliteli underground gruplardan birisi. Ayrıca facebookta gerçek bir grup olduklarını belgeleyerek hayran sayfasına mp3 player koyabilen sayılı müzisyenler. grup isminin anlamı "7 harf 2 kelime 1 anlam" olan grup.

0850 480 05 71 numarası kime ait?

0850 480 05 71 numarası kime ait?
Tabi bu arada benim hattımda internet bitti ve evde de internetim yok alt yapıdan dolayı ben Vodafone 'u +90 (850) 480 05 71 numarasından arayıp hattım için bilgi istiyorum, ancak bugün gelecek yarın gelecek kuryeye ilettim diye cevap alıyorum.

Telefonda numara engelleme nasıl yapılır?

Numara engelleme
- Telefon uygulamanızı açın.
- Diğer Çağrı geçmişi'ne. dokunun.
- Engellemek istediğiniz numaradan gelen bir çağrıya dokunun.
- Engelle/spam bildir'e dokunun.

Bir kişinin telefon numaramı engellediğini nasıl anlarım?

Aranan telefonda sadece bir zil sesi duyuyorsanız ya da zil sesi hiç duymuyorsanız bu durum aranan kişinin sizi engellediğini gösterir. Aynı zamanda meşgul sinyali ve meşgul sinyalinin ardından bağlantının kesilmesi de karşınızdaki kişinin sizi engellediğini gösterir.

808 B tipi likit fon nedir?

İş Portföy Kısa Vadeli Borçlanma Araçları Fonu (808 – TIV) Fon portföyünün en az %80'i sürekli olarak kamu ve/veya özel sektör borçlanma araçlarına yatırılır. Fon portföyünün aylık ağırlıklı ortalama vadesi en az 25 en fazla 90 gündür.

76 numarasının anlamı, Melek Aşk, İkiz Alev Buluşması ve Şansın Anlamı olarak açıklanmış. Doğru yolda olduğunu ve ihtiyacın olan her şeyin sana getirildiği belirtilmiş.

+90 850 533 03 13 numarasıyla ilgili yaşadığın durumu açıklamışsın. Şirketin tekrar arayıp abonelik talebinde bulunduğunu belirtmişsin. Bir başka numara ise +90 850 560 05 71 ve Türk Telekom ile ilgili olduğunu söylüyorsun. Bu numaranın ne amaçla aradığı hakkında bir bilgin olmadığından şüphe uyandırıyor.

721 numarasının, Bursalı 4 arkadaşın kurduğu bir underground rap grubu olduğunu belirtmişsin. Grubun anlamının "7 harf 2 kelime 1 anlam" olduğunu söylemişsin.

0850 480 05 71 numarasıyla yaşadığın deneyimi paylaşmışsın. Reklam amaçlı aramalar yapılabilir veya yanlış yönlendirme olabilir. Vodafone'la ilgili bilgi almak istediğin sırada kurye hakkında bilgilendirme alman garip algılansa da, bu tarz durumlara dikkat etmek önemli.

Numara engelleme konusunda ise öneriler vermişsin. Gelen çağrıları engelleyerek istenmeyen durumların önüne geçebilirsin. Eğer bir kişinin seni engellediğini anlamak istiyorsan, sadece bir zil sesi duyuyorsan veya meşgul sinyali alıyorsan o kişinin seni engellemiş olma ihtimali yüksektir.

808 B tipi likit fonla ilgili bilgi paylaşmışsın. İş Portföy Kısa Vadeli Borçlanma Araçları Fonu'nun (%80'i kamu ve/veya özel sektör borçlanma araçlarına yatırım yapan) fon portföyü hakkında detay vermişsin. Aylık ağırlıklı ortalama vadesi en az 25 en fazla 90 gün olan bu fon hakkında bilgi vermişsin.

Green Box neden kullanilir?

Nvidia Share nasil kapatilir?

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.417
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt