Son Konular

7363 nitelik kodu nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

7363 nitelik kodu nedir?

13) "7363 (Bakınız Başvurma Özel Şartları Bölümü: Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı)" nitelik kodunun istenildiği kadroları tercih edecek adayların; "Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Sağlık Yeteneği Yönetmeliği"nin 76'ncı …
Aranan niteliklerin hepsi olmalı mı?
Bir kontenjanın karşısında birden çok özel koşul kodu varsa; aday mutlaka bu niteliklerin hepsine sahip olmalıdır. Yoksa bu kontenjanı tercih etmemelidir. Örneğin, bir memurluk kadrosu için ehliyet, YDS 70 almak şartları aranıyorsa her iki şartın da adayda bulunması gerekir.

KPSS aranan nitelikler ne demek?

Nitelik kodu, adayların tercih yapacağı alana/bölüme göre belirlenen ve adaylarda bulunması gereken özelliklerin belirtildiği kısa kodlardır. Bir kadro veya pozisyon için mezun olunan program/alan koşulu birden fazla ise bunlardan birinin karşılanması yeterlidir.
3391 nitelik kodu nedir?
3290 nitelik kodu: Elektrik önlisans programından mezun olmak. 3004 nitelik kodu: Sosyal Güvenlik önlisans programından mezun olmak. 3319 Nitelik kodu: Harita, Harita Kadastro, Harita ve Maden Ölçme, Harita Teknikerliği, Harita ve Kadastro önlisans programlarının birinden mezun olmak.
Acil Bakım Teknikerliği, Acil Yardım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olanların tercihte bulunabileceği anlamı geliyor.
2023 nitelik kodu nedir?
2023 nitelik kodu bulunan kadro ve bölümlere tercih yapılması için adayların "Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı – Endüstriyel Elektronik Dalından" mezun olmaları gerekmektedir.

KPSS nitelik kodu önemli mi?

Tercihlerinizi yaparken size uygun olan kadro ve pozisyonların bulunduğu tablolardaki "Aranan Nitelik Kodları" sütununda yer alan nitelik kodlarını dikkatle incelemeniz ve size uyup uymadığını belirlemeniz son derece önemlidir.
Nitelik kodu ne demek?

7368 nitelik kodu nedir?

7368 nitelik kodu: T.C. Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün Başvurma Özel Şartları Bölümünde yer alan şartların tümüdür.
4507 nitelik kodu nedir?
4545 Bilgisayar Teknolojisi ve Büro Yönetimi lisans programından mezun olmak. 4547 Fizik lisans programından mezun olmak. 4549 Fizik Mühendisliği lisans programından mezun olmak.
1102 -beklenmeyen ödeme bilgileri.
6551 nitelik kodu nedir?
Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına Sahip Olmak anlamına geliyor.

2001 nitelik ne demek?

2001 nitelik kodunun tercih kılavuzunda ki açıklaması, ortaöğretim kurumlarının herhangi bir tanesinden mezun olmaktır. Eğer kişi tercih edeceği kurumun özel şart bölümünde 2001 kodunu görürse mutlaka ortaöğretim kurumundan mezun olarak tercih yapmalıdır.
Ekpss 2023 nitelik kodu nedir?

Aranan Nitelikler 2001 ne demek?

3035 nitelik kodu nedir?
3035 Biyomedikal Cihaz Teknolojisi önlisans programından mezun olmak.
2049 nitelik kodu, kamu personeli adaylarının hangi bölümden mezun olmaları gerektiğini ifade eder. 2049 nitelik kodunun bulunduğu kadrolar için başvuruda bulunacak adayların ortaöğretim düzeyindeki eğitim kurumlarının imam hatip alanı ve dallarından mezun olması gerekir.
2009 nitelik kodu nedir?
2009 Ortaöğretim kurumlarının Anestezi veya Anestezi Teknisyenliği alanından mezun olmak.

3183 kodu nedir?

3181 Maliye önlisans programından mezun olmak. 3183 ınsan Kaynakları veya Personel Yönetimi önlisans programından mezun olmak.
3074 KPSS nitelik kodu nedir?
3074 vergi kodu özel usulsüzlük cezasını belirten bir vergi kodudur. Özel usulsüzlük cezasını vergi dairesi başkanlığı tarafından kesilen bir ceza vergi türüdür.

4421 nitelik kodu nedir?

4421 NİTELİK KODU: Ekonomi, İktisat, İş İdaresi ve İktisat, Ekonomi ve İdari Bilimler, Ekonomi-Yönetim Bilimleri, Ekonomi Politik ve Toplum Felsefesi lisans programlarının birinden mezun olmak.
6205 nitelik kodu nedir?
6205 MEB onaylı Aşçılık Sertifikası sahibi olmak. 6225 MEB onaylı Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası sahibi olmak. 6251 MEB onaylı Doğalgaz Kalorifer Ateşçiliği Sertifikası sahibi olmak. 6297 MEB onaylı Kalorifer Ateşçiliği Sertifikası sahibi olmak.

Kaliteli tisort baskisi nasil yapilir?

Boston Celtics ismi nereden gelir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt