- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
7 24 aktif bot nasıl yapılır?
Deploy kısmına tıklayın ve gelen ekrandan Github'ı seçip depo ismini yazın. "Search" butonuna tıklayıp, deponuzu seçin. Ve yaklaşık 15–20 saniye sonra botunuz 7/24 aktif olacaktır.
DC de bot nasıl yapılır?
Discord'a Bir Bot Nasıl Eklenir?
- 2. "Discord'a Ekle" yazan düğmeyi tıklayın.
- 3. Hesabınızın kimliğini doğrulamak için Discord oturum açma bilgilerinizi girin.
- Sunucu adınızın yanındaki "MEE6'yı Kur" seçeneğini tıklayın.
- Açılır pencerede sunucunuzu seçin ve "Devam Et" i tıklayın.
Discord API ne demek?
Discord'a bir uygulama yaparak diğer servisler ve platformlarla çok derin entegrasyonların ve olasılıkların önünü açar.
DC de bot nasıl kullanılır?
Adım #1: Discord'a buradan tarayıcı girişi yapın. Adım #2: Buradan top.gg adresine gidip eklemek istediğiniz botu seçin. Adım #3: 'Invite' veya 'Add to Discord' tuşuna basarak Discord botunu sunucunuza davet eden pencereye yönlendirin. Adım #4: Botu eklemek istediğiniz sunucuyu seçip yetkilendirin.
Discord kod nasıl yazılır?
Discord Yazı Kodları Neler?
- Kalın yazı yazma kodu: Kelimenin başına ve sonuna iki adet * (yıldız) işareti eklenerek yapılır.
- İtalik yazı yazma kodu: Kelimelerin başına ve sonuna bir adet * (yıldız) işareti eklenerek yapılır.
Discord Development version nedir?
Canary ve Public Test Build versiyonlarında stabil versiyondan daha ileride bir versiyon numarasında sahip oluyorsunuz. Development Version'da ise daha da ileride bir versiyon ve sunucu davetleri gibi bir görüntüye sahip "Build ID" linklerini kullanabiliyorsunuz.
Discord nasıl değişik yazı yazılır?
Kalın yazı yazma kodu: Kelimenin başına ve sonuna iki adet * (yıldız) işareti eklenerek yapılır. İtalik yazı yazma kodu: Kelimelerin başına ve sonuna bir adet * (yıldız) işareti eklenerek yapılır. Kalın italik yazma kodu: Kelimelerin başına ve sonuna üç adet * (yıldız) işaretinin eklenmesi ile yapılır.