Son Konular

4 ve 8 yariyil ne demek?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

4 ve 8 yarıyıl ne demek?

ifade eder. MADDE 4 – (1) Bir öğretim yılı, her biri en az 70 öğretim günü olmak üzere güz ve bahar yarıyıllarından oluşur. MADDE 5 – (1) Öğrencilere, öğrenimlerini tamamlamaları için tanınan program süresi; 2 yıllık önlisans programları için 4 yarıyıl, 4 yıllık lisans programları için 8 yarıyıldır.

Transkriptom dizileme nedir?

Transkriptom dizileme, belirli koşullar altında biyolojik bir numunede RNA'nın varlığını, miktarını ve yapısını ortaya çıkarmak için kullanılır. Genoks Teknoloji transkriptom dizileme hizmetleri, daha düşük maliyet ve sonuç süresiyle avantaj sağlamaktadır.
Açıköğretim dersleri nasıl işlenir?
Açıköğretim, alışılmış, örgün ve geleneksel eğitim tarzından çok farklı olarak, okul kampüsüne gitme zorunluluğu olmayan, derslerin tamamen bilgisayar vasıtasıyla sanal ortamda interaktif olarak işlendiği, katılımcıların dersleri istediği zaman ve istediği yerde tekrar izleyebildiği eğitimin adıdır.

2 yarıyıl ne demek?

Bir öğretim yılının ayrıldığı iki dönemden her biri, dönem, sömestir. Semester sömestr.

Üniversitede 1 yıl kaç dönem?

Ülkemizde lisans ve ön lisans düzeyinde eğitim veren üniversiteler bir yıllık zaman dönemini iki ayrı dönem halinde tamamlamaktadır. Bu dönemler bahar dönemi ve güz dönemi olmak üzere iki tanedir. Ayrıca ilave olarak bütünleme ve yaz dönemi uygulayan üniversitelerde bulunmaktadır.
AÖF canlı dersler nasıl izlenir?
Anadolum eKampüs'e giriş yapıldıktan sonra sol menüde bulunan Takvim sekmesindeki "Canlı Ders Takvimi" alanında derslerin gün ve saatleri yer almaktadır. Öğrencilerimiz derslere eş zamanlı olarak katılabilir, katılamadığı derslerin kayıtlarını Anadolum eKampüs'te Canlı Ders Kayıtları bağlantısından izleyebilirler.
2018 – 2019 Öğretim Yılı Güz Döneminde yüzyüze dersler TÜM İLLERDE ve 3 İLÇEDE (Alanya, Bandırma, İskenderun) olmak üzere toplam 87 merkezde yapılacaktır (İstanbul'da 3 merkez: Avrupa Yakası –Davutpaşa, Anadolu Yakası – Göztepe ve Maltepe; Ankara'da 2 Merkez: Cebeci ve Beşevler).

Ek derse neler dahil?

Gen ekspresyon kontrolu nedir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt