Son Konular

4 B Kadro Nedir

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

SoruCevap

4 B Kadro Nedir
4 B Kadro 2011
4 b sözleşmeli devlet memurları

4 B Kadro Nedir?

4/b kadroları sözlesmeli kadrolardır.KİT kurumlar dedigimiz devlet hava meydanları , elektrik üretim idaresi a.ş. gibi kurumlar sözlesmeli kurumların arasında yer alır.aklıma su anda digerleri gelmedigi icin yanlıs bilgi vermek istemedim iki tanesini yazdım.bunları kadrolar acıklandıktan sonra nasıl ayırt edeceksiniz o konuda da bilgi vereyim.kadroların karsısında derece kısmı bos olan kadrolar KİT kurumlar ve sözlesmeli kadrolardır.bu sekilde 657 memurluklardan ayırt edebilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

Askerlik Kaç Gün 2011-2012

S

Apartman Aidat Borcu İcra Takibi

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri