Son Konular

3M Ne fabrikasi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

3M Ne fabrikası?

3M Çerkezköy Fabrikası – Çerkezköy, Tekirdağ
3M Türkiye Genel müdür?
3M Türkiye Genel Müdürlüğü pozisyonuna Halil Kardıçalı atandı. 2015 yılı Nisan ayından bu yana 3M Türkiye'nin Hukuk Direktörlüğü görevini üstlenmiş olan Halil Kardıçalı, artık 3M Türkiye ülke liderliği görevini de yürütecek.

3M hangi ülkeye ait?

3M Company, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir konglomerattır. Şirket, 13 Haziran 1902 tarihinde beş iş adamı tarafından bir madencilik girişimi olarak Amerika'nın Minnesota eyaletinde kurulmuştur.
3M nereden satın alabilirim?
Nereden Satın Alabilirim?

3M fabrikası ne üretiyor?

3M'nin portföyünde bunların dışında baretten steteskopa, otomobil plakasından zımparaya çok çeşitli ürünler var. 37 ülkede fabrikaları bulunan 3M, Türkiye'de de üretim yapıyor. Çerkezköy'deki fabrikasında Scotchbrite'ın yanı sıra ameliyat maskesinden oto cam filmine kadar farklı kategorilerde ürünler imal ediyor.
3M ne üretiyor?
3M Üretim

Mert Büyükyazgan kimdir?

Mert Büyükyazgan, 3M Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye Türkiye Genel Müdürü olarak atanmıştır. Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü, 1989 mezunu Mert Büyükyazgan, 3M Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye Türkiye Genel Müdürü olarak atanmıştır.
3M nin açılımı nedir?
3M'i tanımayanımız, bilmeyenimiz yoktur. Bir çoğumuz açılımı Minnesota Mining and Manufacturing'in olan 3M'i kısaltmasıyla bilir, çoğu jenerik ürününü ezbere sayarız.

3M nerede üretiliyor?

– 3M Türkiye, 1992'den bu yana Çerkezköy'deki fabrikasında üretim yapıyor. Fabrikada 200 kişi çalışıyor.
3M maske ne demek?
3M™, zorlu ve kirli çalışma sahalarından tehlikeli kimyasallara ve partikül kirleticilere kadar uzanan geniş bir yelpazede sektörünüzün ihtiyaçlarını karşılayarak rahatlık, güvenlik ve iç huzuru sunacak şekilde tasarlanmış güvenilir solunum koruması çözümleri sunar.

Bozkurtlar Diriliyor ne anlatiyor?

HDMI Extender nasil kullanilir?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt