Son Konular

3204 nitelik kodu nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

3204 nitelik kodu nedir?

Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programından mezun olmak.

KPSS 4493 nitelik kodu nedir?

Memur – 4493 Nitelik Kodu: Havacılık Yönetimi, Havacılık işletmeciliği, Havacılık, Sivil Hava İşletmeciliği, Sivil Havacılık İşletmeciliği veya Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği lisans programlarının birinden mezun olmak.

3248 nitelik kodu nedir?

3248 nitelik kodu nedir?
3248:Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar Donanımı, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Muhabere ve Elektronik Bilgi Sistemleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.

7113 nitelik kodu nedir?

7113 nitelik kodu nedir?
KPSS 7113 nitelik kodunun açılımı ise en az D seviyesi İngilizce bilmektir. Adayın başvuracağı kurum İngilizce şartını ileri sürmektedir. Eğer başvuru yapan aday, yeterli seviyede İngilizce bilmiyorsa tercih sonrası yapılacak olan mülakatlarda elenebilir.

2125 nitelik kodu nedir?

LİSE MEZUNU NİTELİK KODLARI: 2125 – Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı – Ebelik-Hemşirelik Dalının, Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı – Hemşirelik Dalının veya Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı – Sağlık Memurluğu Dalının birinden mezun olmak.

4599 nitelik kodu nedir?

Perfüzyonist alımına başvuru yapacak olan adayların; 4599 Nitelik Kodu ile başvurularını takip etmeleri gerekirken, Mezuniyet Alan Kodu için ise Nitelik 1 – 9401 kodunu kullanmaları gerekmektedir.

1103 nitelik kodu nedir?

1103 nitelik kodu nedir?
1101 ve 1103 Nitelik Kodu Nedir? 1101 nitelik kodunun açılımı cinsiyeti erkek olmak, 1103 nitelik kodunun açılımı ise cinsiyeti kadın olmaktır.

4533 nitelik kodu nedir?

4533 nitelik kodu nedir?
4533 Yazılım Mühendisliği lisans programından mezun olmak. Öğretmenliği lisans programlarının birinden mezun olmak.

3047 nitelik kodu nedir?

Başkanlığımızca 04/04/2005 tarihi itibarıyla yayımlanan söz konusu Nitelik-Kod Kılavuzunda meslek yüksekokullarının Büro Yönetimi ve Sekreterlik programı (3179) "Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi önlisans programlarının …

7324 nitelik kodu ne anlama gelir?

Göreve ilişkin açıklamalar şunlardır; TMO iş yerine gelen ve giden traktör, kamyon, tır ve treyler gibi vasıtaların tartısı olduğundan ana hizmet binasının dışında kantar binalarında çalışırlar. da olabilir.

3204 nitelik kodu, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programından mezun olanları ifade etmektedir. Bu nitelik kodu, ilgili alanda eğitim almış ve mezun olmuş adayları belirtmek için kullanılmaktadır.

KPSS 4493 nitelik kodu ise Havacılık Yönetimi, Havacılık İşletmeciliği, Havacılık, Sivil Hava İşletmeciliği, Sivil Havacılık İşletmeciliği veya Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği lisans programlarından mezun olanları temsil etmektedir. Bu nitelik kodu, bu alanda eğitim almış ve mezun olmuş adayları belirtmek için kullanılmaktadır.

3248 nitelik kodu, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar Donanımı, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Muhabere ve Elektronik Bilgi Sistemleri önlisans programlarından mezun olanları ifade etmektedir. Bu nitelik kodu, bu alanlarda eğitim almış ve mezun olmuş adayları belirtmek için kullanılmaktadır.

7113 nitelik kodu, en az D seviyesinde İngilizce bilenleri ifade etmektedir. Bu nitelik kodu, İngilizce bilgisinin gerektiği durumlarda başvuran adayların seviyesini belirtmek için kullanılmaktadır.

2125 nitelik kodu ise Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı – Ebelik-Hemşirelik Dalı, Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı – Hemşirelik Dalı veya Hemşirelik-Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı – Sağlık Memurluğu Dalından mezun olanları ifade etmektedir. Bu nitelik kodu, bu alanlarda lisans eğitimi almış ve mezun olmuş adayları belirtmek için kullanılmaktadır.

Yazılım Mühendisliği lisans programından mezun olanları ifade eden nitelik kodu ise 4533'tür. Bu nitelik kodu, yazılım mühendisliği alanında eğitim almış ve lisans seviyesinde mezun olmuş adayları belirtmek için kullanılmaktadır.

Gumruk rejimi nedir ve Turkiye ozelinde uygulanan cesitleri nelerdir?

Yaprakli sebzeler nelerdir?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.434
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt