Son Konular

3 Aptal kimin filmi?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

3 Aptal kimin filmi?

hintliler'in ne değişik kafalarda olduklarını bir kez daha gösteren bir rajkumar hirani filmi.

3 Aptal ana fikri nedir?

3 Aptal ana fikri nedir?
Ezberci eğitim, geleceği kendi ellerinde olmayan bireylerin içine düştüğü kaos, öğretmenlerin "eğitmen" kimliğini yanlış yorumlayıp öğrencilerine karşı yanlış tavır sergileyerek onların ifade gücünü baltalayan ve "tek tip düşünme modeline" zorlayan anlayış trajikomik bir şekilde gözler önüne seriliyor.

3 Aptal nasıl bir film?

3 Aptal nasıl bir film?
Filmin konusu şöyle;Hindistan'ın en iyi mühendislik okuluna başlayan öğrencilerin hayatını anlatıyor özet olarak. Sistemin daima yarış üzerine kurulu olduğu, herkesin en iyi olmaya çabaladığı bir okulda sistemi değiştirmeye çalışan bir öğrenci ve onun en yakın 2 arkadaşı.

3 Aptal müdür?

Rajkumar Hirani3 Aptal / YönetmeniRajkumar Hirani; Hint yönetmen, senarist ve film editörü. Yönettiği tüm filmler gişede büyük hasılat elde etti. Vikipedi

3 aptal ne zaman çıktı?

3 aptal ne zaman çıktı?
25 Aralık 2009 (Hindistan)3 Aptal / Gösterime giriş tarihi

3 Aptal Filmi ne zaman çekildi?

3 Aptal Filmi ne zaman çekildi?
Khan , Kareena Kapoor , Sharman Joshi , Madhavan , Boman Irani'nin başrollerinde oynadığı 2009 yapımı bir Hint filmidir. 3 Idiots, Hindistan'da filmin çekildiği yıla kadar ki en yüksek gişe rekoru ve hâsılatını yapan filmidir.

3 Aptal ne kadar izlendi?

3 Idiots – 59.7 Milyon Dolar (2009)

3 idiots kaç izlendi?

3 idiots kaç izlendi?
3 Aptal
3 Idiots
Ülke | Hindistan
Dil | Hintçe İngilizce
Bütçe | ₹55 crore
Hasılat | ₹460 crore

3 idiots nereden izlenir?

3 idiots nereden izlenir?
3 Idiots (2009) Nasıl ve Nereden İzlenir? – Bul ve İzle – Netflix Amazon Prime Exxen Blu TV Gain Bein Connect.

3 Aptal kaç yaş üstü?

2- 3 İdiots – 3 Aptal (12+ yaş)

3 Aptal filmi nerede çekildi?

3 Aptal filmi nerede çekildi?
1 – Filmin Çekimleri Yeni Delhi'de Değil, Bangalore'da Yapıldı

3 idiots konusu nedir?

3 idiots konusu nedir?
Hindistan'ın en iyi mühendislik okuluna başlayan öğrencilerin hayatını anlatıyor özet olarak. Sistemin daima yarış üzerine kurulu olduğu, herkesin en iyi olmaya çabaladığı bir okulda sistemi değiştirmeye çalışan bir öğrenci ve onun en yakın 2 arkadaşı. Başlarından geçenler, hayattan aslında ne istedikleri.

3 idiots hangi dil?

HintçeİngilizceUrduca3 Aptal/Diller

"3 Aptal" filmi, Rajkumar Hirani tarafından yönetilen ve 2009 yılında çekilen bir Hint filmidir. Film, Hindistan'ın en iyi mühendislik okulunda okuyan öğrencilerin hikayesini anlatmaktadır. Ezberci eğitim sistemine eleştiri getiren, bireylerin hayatlarını belirleme hakkını ellerinden alacak bir sisteme karşı duran bir öğrenci ve onun arkadaşlarının mücadelesini konu almaktadır.

Ana fikri ise ezberci eğitim, bireylerin geleceklerinin kendi ellerinde olmaması durumunda yaşadıkları kaos, öğretmenlerin öğrencilere yanlış tutum sergileyerek onların ifade gücünü baltalaması ve tek tip düşünmeye zorlaması gibi konuları trajikomik bir şekilde gözler önüne sermektedir.

Filmin başrollerinde Aamir Khan, Kareena Kapoor, Sharman Joshi, Madhavan ve Boman Irani gibi ünlü oyuncular yer almaktadır. "3 Aptal" filmi, Hint film endüstrisinde büyük gişe başarısı elde etmiş ve izleyicilerden olumlu eleştiriler almıştır. Film, eğitim sistemini sorgulayan ve insanın gerçek mutluluğunu keşfetme sürecini anlatan etkileyici bir yapım olarak dikkat çekmektedir.

Tasarim sureci ne ile baslar?

General Harrington kimlerde var?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt