Editör
Efsanevi Üye
3 1 eğitim modelinin amacı nedir?
3+1 uygulamalı eğitim modelinin temel amacı; belirli mesleklere yönelik nitelikli insan gücü yetiştirmeyi hedefleyen meslek yüksekokullarında, öğrencilerin istihdama yönelik yetişmelerini sağlamak ve istihdam edilebilme olanaklarını arttırmaktır.
Iş yeri uygulama dersi nedir?
İşyeri Uygulaması, öğrencilerin öğrenimleri süresince edindikleri bilgi ve becerileri kullanarak, öğrenim gördükleri alan ile ilgili işyerlerinin uygulamaları ve süreçleri hakkında deneyim kazanmaları amacıyla organize edilen denetimli eğitimdir.
YÖK işyeri eğitimi ücreti ne kadar?
YÖK işyeri eğitimi ücreti ne kadar?
Böylelikle öğrenciler 8 dönemlik eğitim hayatlarının 1 dönemini (7 artı 1 projesi) sanayide uygulamalı işyeri eğitimi olarak aldıkları takdirde her bir ay için ortalama 675 TL ücret almaktadırlar.
Eğitimde 3 1 ne demek?
3+1 olarak adlandırılan eğitim modelinin temel amacı, belirli mesleklere yönelik nitelikli insan gücü yetiştirmekte olan Meslek Yüksekokullarında, öğrencilerin istihdama yönelik yetişmelerini sağlamak amacı ile Eğitim Öğretimin 3 döneminin okulda ders, 1 döneminin ise tam zamanlı olarak işletmelerde uygulamalı …
3 1 sistem ne demek?
Temel amacı belirli mesleklere yönelik nitelikli insan gücü yetiştirmek olan Meslek Yüksekokullarında, öğrencilerin istihdama yönelik yetişmelerini sağlamak amacı ile Eğitim Öğretimin; 3 döneminin okulda ders, 1 döneminin ise tam zamanlı olarak işletmelerde uygulamalı yapılması ile istihdam edilebilme imkânlarını …
Mesleki uygulama dersi ne demek?
Mesleki uygulama dersi ne demek?
b. Mesleki Uygulama, öğrencilerin öğrenimleri süresince edindikleri bilgi ve becerileri kullanarak, öğrenim gördükleri alan ile ilgili işyerlerinin Uygulama ve süreçleri hakkında deneyim kazanmaları amacıyla organize edilen denetimli eğitimdir. tamamlanmasını yürütmekle görevli en üst düzey yetkili ve yöneticidir.
Uygulamalı eğitimin amacı nedir?
Meslekî ve teknik eğitim öğrencileri iyi vatandaş olarak yetiştirmenin yanı sıra esnek bir yapı içinde ilgi ve yetenekleri doğrultusunda ortak bir genel kültür verilerek bir üst öğrenime ve iş hayatına hazırlamayı hedeflemektedir.
7 1 işyeri uygulaması nedir?
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğrencileri Lisans programında edindikleri teorik bilgileri uygulama ile geliştirerek mesleki bilgi, beceri ve yetkinliklerimi arttırmak amacı ile "İş Yeri Uygulaması" derslerini alarak sektörde çalışabilmektedir.
3 1 kadro sistemi nedir?
3 1 kadro sistemi nedir?
Sözleşmeli personel 3 yıl görev yaptıktan sonra kadrolu personel, kadrolu devlet memuru statüsüne geçmektedir. Sözleşmeli personel atandıktan sonra 3+1 yıllığına atandıkları kurumda çalışacaklardır. Bu konuda Sözleşmeli personelin çalıştırılmasına ilişkin esaslarda belirtilmiştir.