Son Konular

27 donem POMEM olacak mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

27 dönem POMEM olacak mı?

27. Dönem POMEM sınavları Ön Sağlık Kontrolü aşamasıyla 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacaktır. Başvuru merkezleri ve tarihleri ilerleyen günlerde Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi www.pa.edu.tr adresinde açıklanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

27 dönem POMEM eğitimi kaç ay?

MADDE 7 – (1) POMEM'lerde eğitim-öğretim süresi mezun olma esası ile en az (Değişik ibare:RG-6/1/2017-29940) dört aydır.

27 dönem POMEM sonuçları açıklandı mı?

27 dönem POMEM sonuçları açıklandı mı?
02 Kasım 2021. 27. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir. Tüm adaylara ilanen duyurulur.

27 dönem pomem eğitim ne zaman?

27 dönem pomem eğitim ne zaman?
04 Kasım 2021. PLANLANAN ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKAT EDECEĞİ HUSUSLAR! Bitlis Polis Meslek Eğitim Merkezini Kazanan Öğrencilerin 14 Kasım 2021 Pazar günü saat 17:00 'a kadar okulda hazır bulunmaları gerekmektedir.( BU TARİHTEN ÖNCE VE SONRA KAYIT ALINMAYACAKTIR…)

27 dönem pomem Hangi KPSS?

Şehit veya vazife malullerinin eş veya çocukları için POMEM Giriş yönetmeliğinin 8'inci maddesinin (c) bendinde belirlenen puanın en az % 80'ini almış olmak, (Şehit veya Vazife Malulü eş ve çocuklarından lisans mezunları için 2019 veya 2020 yılları içinde yapılan KPSS lisans puanı P3 puan türünden en az (48,00), ön …

27 dönem POMEM eğitimi ne zaman başlayacak?

POMEM eğitimi hangi illerde var?

POMEM eğitimi hangi illerde var?
İstanbul (Arnavutköy), Mersin, Karabük, Bilecik, Karabük, Çankırı, Amasya (Merzifon), Bursa, Diyarbakır, Erzincan, Kırşehir, Trabzon ve Konya (Ereğli) olmak üzere toplam 36 okulda eğitim vermektedir.

2021 PMYO alımı ne zaman?

2021 PMYO alımı ne zaman?
Polis Akademisi Başkanlığı'nın yayınladığı duyuruya göre PMYO başvurusu, 13-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında alınacak. 2.500 PMYO öğrenci alımı için sınav başvurusu ücreti 150.00 TL olacak.

27 dönem pomem eğitimi ne zaman başlayacak?

27. Dönem POMEM'e ilişkin bilgileri detaylı olarak incelediğimizde şu sonuçlara ulaşabiliriz:

1. 27. Dönem POMEM sınavlarının Ön Sağlık Kontrolü aşaması 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacaktır. Başvuru merkezleri ve tarihleri Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi olan www.pa.edu.tr adresinde ilan edilecektir.

2. POMEM eğitim-öğretim süresi, mezun olma esasına en az dört aydır.

3. 27. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları 02 Kasım 2021 tarihinde açıklanmıştır. Adaylar, sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adaylarla ilgili yapılacak duyuruları resmi internet sitesinden takip etmelidir.

4. Bitlis Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde eğitime başlayacak adaylar, 14 Kasım 2021 Pazar günü saat 17:00'ye kadar okulda hazır bulunmaları gerekmektedir.

5. POMEM Giriş yönetmeliğine göre, şehit veya vazife malullerinin eş veya çocukları için belirlenen puan en az %80 olmalıdır. Lisans mezunları için 2019 veya 2020 yıllarında yapılan KPSS lisans puanı P3 puan türünden en az (48,00) alınmalıdır.

6. POMEM eğitimi İstanbul (Arnavutköy), Mersin, Karabük, Bilecik, Çankırı, Amasya (Merzifon), Bursa, Diyarbakır, Erzincan, Kırşehir, Trabzon ve Konya (Ereğli) gibi toplam 36 okulda verilmektedir.

7. PMYO alımıyla ilgili olarak Polis Akademisi Başkanlığı'nın duyurusuna göre başvurular 13-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında alınmıştır. Toplam 2.500 PMYO öğrenci alımı için sınav başvuru ücreti 150,00 TL olarak belirlenmiştir.

Son olarak, 27. Dönem POMEM eğitiminin ne zaman başlayacağına dair net bir bilgiye metinde rastlamadım ancak sınav sonuçlarının açıklandığı ve eğitime hazır olunması gerektiği belirtilmiştir. Bu konuda Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sitesini takip etmenizde fayda var.

Yenidogan bebek cildi nasil korunmalidir?

Kopek findik yer mi?

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.426
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt