Son Konular

2022 polis alimi basvurulari ne zaman?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

2022 polis alımı başvuruları ne zaman?

Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) Komiser Yardımcısı sınav başvurusu 16-27 Mayıs 2022 tarihinde alınacak. Sınav giriş belgeleri ise 20-24 Haziran'da erişime açılacak.

Polislik Başvuru Şartları Nelerdir?

'Kasten işlenen suçlardan bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına mahkum olmamak', 'devletin güvenliğine, anayasal düzene karşı suçlar, zimmet, hırsızlık, dolandırıcılık, görevi kötüye kullanma, rüşvet, gibi suçlardan mahkum olmamak', 'kumar, uyuşturucu veya uyarıcı madde nedeniyle, hakkında soruşturma veya …
Polis Akademisi kaç yıl sürer?
– Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) ile 2 yıl eğitim, – Polis amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) ile 11 aylık eğitim, Bu kurumlardan herhangi birine eğitim durumunuza bağlı olarak giriş yapabilir; aldığınız eğitimin ardından polislik unvanını elde edebilirsiniz.
2022 de polis alımı var mı?
28. Dönem POMEM Giriş Sınavı Aday Belirleme Ön Başvuruları 27 Aralık 2021 – 07 Ocak 2022 tarihleri arasında tamamlanmıştı. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) 8 bini lisans, 2 bini ön lisans mezunu toplam 10 bin öğrenci alımı yapılacağını duyurulmuştu.

Polis olmak için hangi sağlık şartları nelerdir?

Pomem Ön Sağlık Testi aşamasında; ağız ve diş sağlığı; Bu sisteme ait konjenital anormali, kronik ve ilerleyici hastalığı işlevsel konuşma bozukluğu olanlar elenir. 20 yaş dişleri hariç en fazla 5 ve 5den fazla eksikliği olan adayların elenir. 5 ve 5'ten fazla eksikliğini sabit protezle yaptıran adaylar elenir.

Polis okulları ne zaman kapandı?

Polis Koleji, Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olan yatılı ve resmî üniformalı eski okul. 27 Mart 2015 tarihinde TBMM'de kabul edilen 6638 sayılı İç Güvenlik Paketi kapsamında kapatılarak öğrenciler Millî Eğitim Bakanlığına bağlı diğer okullara nakledilmişlerdir.
2022 2023 polis alımı başvuruları ne zaman?
Dönem POMEM Giriş Sınavı Aday Belirleme Ön Başvuruları 27 Aralık 2021 – 07 Ocak 2022 tarihleri arasında tamamlanmıştı. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) 8 bini lisans, 2 bini ön lisans mezunu toplam 10 bin öğrenci alımı yapılacağını duyurulmuştu.

Hangi sehirler guzeldir?

+18 Sitelerden virus bulasir mi?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt