Modoratör
Efsanevi Üye
2022 kaçıncı dönem milletvekili?
TBMM 27. dönem milletvekilleri listesi, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 27. döneminde (7 Temmuz 2018–günümüz) görev yapan, 24 Haziran 2018 tarihinde seçilen milletvekillerinin listesidir.
Muğla milletvekili kim?
Muğla milletvekili kim?
Milletvekilleri listesi
Meclis Dönemi | Milletvekili | Siyasi Parti
TBMM 27. Dönem | Süleyman Girgin | Cumhuriyet Halk Partisi
Mehmet Yavuz Demir | Adalet ve Kalkınma Partisi
Yelda Erol Gökcan
Metin Ergun | İYİ Parti
Kastamonu milletvekili kim?
Milletvekilleri listesi
TBMM 1. Dönem | Yusuf Kemal Tengirşenk | Yok
TBMM 2. Dönem | Ahmet Mahir Efendi | Cumhuriyet Halk Partisi
Ali Nazmi Özügür
Ali Rıza Bey
Kütahya milletvekili kim?
Kütahya milletvekili kim?
Milletvekilleri listesi
TBMM 2. Dönem | Mahmut Faik Soylu | Cumhuriyet Halk Partisi
Mehmet Nuri Conker
Ragıp Soysal
Recep Peker
Muğla Milletvekilleri hangi partiden?
1 Kasım'da yapılan seçimde 6 milletvekili çıkarabilen Muğla ilinin 3 milletvekili Cumhuriyet Halk Partisi'ne,2 milletvekili Adalet ve Kalkınma Partisi'ne,1 milletvekili ise Milliyetçi Hareket Partisi'ne aitti.Bu seçime katılım %86,82 oranlarında gerçekleşmişti.
Burak Erbay kim?
Burak Erbay kim?
Burak Erbay (1978, Muğla), Türk avukat, siyasetçi ve TBMM 27. dönem CHP Muğla milletvekilidir.
Kastamonu Milletvekili hangi partiden?
1 Kasım'da yapılan seçimde 3 milletvekili çıkarabilen Kastamonu ilinin 3 milletvekili de Adalet ve Kalkınma Partisi'ne aitti.Bu seçime katılım %84,52 oranlarında gerçekleşmişti.
Hasan Baltacı hangi partiden milletvekili?
Hasan Baltacı hangi partiden milletvekili?
Cumhuriyet Halk PartisiHasan Baltacı / Partisi
Kütahya kaç milletvekili çıkarıyor?
2017 Türkiye anayasa değişikliği referandumu sonrası kabul edilen kararla TBMM üye sayısı 550'den 600 vekile çıkarılırken daha önce 4 milletvekili çıkarabilen Kütahya bu seçimle beraber 5 milletvekili çıkaracaktır.
Hüseyin Tuğcu kimdir?
Hüseyin Tuğcu kimdir?
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ Hüseyin Tuğcu, 26 Ocak 1959'da Kütahya Emet'te doğdu. Babasının adı Cemal, annesinin adı Safiye'dir. Sosyolog, Eğitim Bilimci, İlahiyatçı ve Öğretim Üyesi; Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi'ni bitirdi.