Modoratör
Efsanevi Üye
2020 O Ses Türkiye kim kazandı?
O Ses Türkiye birincilik ödülü son model bir otomobil olarak belirlendi. Şampiyon olduktan sonra duygularını dile getiren Hasan Koçak "Destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum.
Hasan Koçak Kimdir?
Hasan Koçak Kimdir?
O Ses Türkiye 2021 birincisi Hasan Koçak, 23 yaşında ve Erzurum Atatürk Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde eğitimine devam ediyor. Aslen Artvinli olan ve O Ses Türkiye'ye 2016'den beri başvuran genç yarışmacı "BU KIZ BENİ SEVER" adlı şarkıyla sahneye çıkmıştı.
Türkiye birincisi kim oldu?
Türkiye birincisi kim oldu?
Oylama için verilen sürenin bitmesinin ardından Acun Ilıcalı, noter onaylı oy sonuçlarını canlı yayında duyurdu. En fazla SMS oylamasını alarak O Ses Türkiye şampiyonu Oğuzhan Koç'un takımından Hasan Koçak seçildi. 2021 sezonunun birincisi olan Hasan Koçak şampiyonluğunu Mor ve Ötesi grubunun "Deli" şarkısıyla kutladı.
O Ses 2022 Kim Kazandı?
O Ses Türkiye'de Ekim ayında başlayan mücadele sona erdi ve nefes kesen bir finalin ardından şampiyon Hasan Koçak oldu.
O Ses Türkiye 2019 Hangi Jüri şampiyon oldu?
O Ses Türkiye 2019 Hangi Jüri şampiyon oldu?
Sezon ön bakış
Sezon | Başlangıç | Kazanan
7 | 7 Ekim 2017 | Lütfiye Özipek
8 | 6 Ekim 2018 | Ferat Üngür
9 | 5 Ekim 2019 | Alkan Dalgakıran
2021 2022 O Ses Türkiye birincisi kim oldu?
2021 2022 O Ses Türkiye birincisi kim oldu?
Hasan Koçak kimin takiminda?
Oğuzhan Koç'un takımında yer alan ve O Ses Türkiye 2021 şampiyonu olan Hasan Koçak, 21 Ocak Cuma akşamı canlı yayınlanan finalde gösterdiği performansla büyük alkış topladı? İşte Hasan Koçak hakkında merak edilenler..
O sesde kim birinci oldu 2022?
O sesde kim birinci oldu 2022?
O Ses Türkiye wafa nereli?
O Ses Türkiye wafa nereli?
NERELİ? Aslen Cezayirli olduğunu dile getiren Wafa Benradja, 25 yaşında… Türkiye'ye 8 ay önce gelen yarışmacının mesleği ise veteriner hekim.
O Ses Türkiye 2016 Birincisi Kim oldu?
O Ses Türkiye şampiyonu olmak için son kez sahneye çıkan Hasan Koçak ve Devrim Seyrek arasında gerçekleşen SMS oylamasında en fazla oyu alarak O Ses Türkiye birincisi olan isim Hasan Koçak oldu. Şampiyon olduktan sonra duygularını dile getiren Hasan Koçak "Destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum.