- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
20 yaş cilt bakımı nasıl olmalı?
20'li yaşlar cildinizi iyileştirmek değil korumak isteyeceğiniz bir dönem. Dolayısıyla eğer 20'lerinizdeyseniz nemlendirici ve güneş koruyucu ürünlere yönelmelisiniz. Cilt dokusunu korumak için güneş kremi kullanmak oldukça önemli. Yoğun nem yüklemesi içinse favori içeriğimizi artık herkes biliyor: Hyalüronik asit.
Gençlerin cilt bakımı nasıl olmalı?
Gençlerin uyması gereken öneriler:
- Sabun kullanma alışkanlığını bırakmak gerekir.
- Sabun yerine temizleme sütü ve toniği bu yaş grubu için en idealidir.
- Sabah ve akşam nemlendirici kullanılması önerilir.
- Haftada bir derin temizleme ve peeling yapılmalı.
Cilt bakımı ürünleri kaç yaşında başlamalı?
Sağlığınızı iyileştirmede de bir etken. Sağlıklı beslenmenin nasıl yaşı yoksa, cilt sağlığını korumaya da erken yaşta başlanmalı. 9-10 yaşında sağlıklı cilt bakımı öğretilmeli. Yine bu yaşlarda antioksidanları kullanmaya başlamalılar.
16 yaş cilt bakımı nasıl olmalı?
Her yaşta olduğu gibi 16-22 yaşlar arasında da dikkat edilmesi gereken durumlar;
- Cildinizi mutlaka düzenli olarak temizleyin, en önemlisi makyajla uyumayın.
- Cildinizi düzenli olarak uyarın, her gün günde 3 defa parmak darbeleri (mikrodolaşım için), gerektiği ölçüde haftalık peeling ile ölü deriden arındırın.
18 yaşında cilt bakımı yapılır mı?
Cilt bakımına her yaşta başlanabilir.
Yaşlanma karşıtı kremler kaç yaşında başlanmalı?
Cildimiz için yapacağımız günlük bakım rutinleri ile cildimizi koruyarak bu süreci olabildiğince geciktirebiliriz. Tabii doğru zamanda doğru cilt bakım ürünlerini kullanarak. Yaşlanma karşıtı kremlere 21 yaş ile birlikte başlanabilir.
Adım adım cilt bakımı nasıl yapılır?
- 1- Adım: Temizlik. Cildimiz tüm gün dış etkilere maruz kaldığı için, cilt bakımının ilk adımını temizlik oluşturuyor.
- 2- Adım: Yatıştırma.
- 3- Adım: Soruna odaklanma.
- 4- Adım: Kişiye özel bakım.
- 5- Adım: Göz çevresi.
- 6- Adım: Nemlendirme.
1 – Kiehl's Facial Fuel Anti-Wrinkle Krem (135 TL)