Son Konular

20 Yas Alti Idoya binebilir mi?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

20 Yaş Altı Idoya binebilir mi?

İDO öğrenci biletlerini yaşla sınırlandırmaması gerekir. Birey eğitim alıyor ve öğrenciyse bunun için yaşın ne önemi var. Eğer çeşitli sıkıntılar yaşanıyorsa kişilerden öğrenci kimlik kartı talep edilebilir.

HES kodu SMS nasıl alınır?

HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. Kimlik Numarası, T.C. Kimlik Seri Numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazarak ve 2023'e SMS göndererek, Mavi Kartlı veya TC kimlik numarası 97, 98, 99 ile başlayan kişiler; HES yazıp aralarına boşluk bırakarak sırasıyla; T.C.

Feribot bileti nasıl alınır?

Feribot bileti nasıl alınır?
Dış hat seferlerine ait biletlerinizi terminal gişelerimizden ve İDO acentelerinden kredi kartı ile veya nakit, www.ido.com.tr'den kredi kartı ile online ve Çağrı Merkezimizi arayarak kredi kartı ile satın alabilirsiniz.

20 yaş altına otobüs yasağı var mı?

20 yaş altına otobüs yasağı var mı?
Sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olup olmadığına bakılmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız kademeli normalleşme döneminde şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacaklardır.

SMS ile süresiz HES kodu nasıl alınır?

Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılacak ve 2023'e SMS olarak atılabilecek.

HES kodu en kolay nasıl alınır?

HES Kodu Nasıl Alınır?
- 1- "Hayat Eve Sığar" uygulaması üzerinden, "HES Kodu İşlemleri" bölümüne girilir. "HES Kodu Oluştur" butonuna tıklanır.
- 2- SMS yöntemi ile HES yazıp boşluk bırakarak sırasıyla; T.C.
- Örnek; HES 12345678901 1234 17.
- 3- e-Devlet sistemi üzerinden de HES kodunuzu alabilirsiniz.

İDO promosyonlu bilet ne demek?

İDO promosyonlu bilet ne demek?
Deniz otobüsleri dış hatların tamamı EKONOMİ sınıfı koltuklardan oluşmaktadır. EKONOMİ sınıfında iki bilet sınıfından birini yolcularımız satın alabilirler: PROMO ( Promosyon biletler : iade edilemez) ve ECO ( Ekonomi sınıfının koşullu iade edilebilir bilet sınıfıdır.)

20 yaş altı bireylere İDO'nun öğrenci biletlerini yaşla sınırlamaması konusunda paylaşılan düşüncelerinizi anlıyorum. Eğitim alan bir öğrencinin yaşının bu durumda bir engel oluşturmayacağına katılıyorum. Önerinizde vurguladığınız gibi, gerekli durumlarda öğrenci kimlik kartı gibi belgeler talep edilerek uygun kontrol sağlanabilir.

HES kodu ile ilgili detayları paylaştığınız için teşekkür ederim. HES kodu almak için SMS yöntemi oldukça pratik ve hızlı bir yol gibi görünüyor. Vatandaşların sağlığı ve güvenliği için bu tarz uygulamaların etkili bir şekilde kullanılması önem arz etmektedir.

Feribot bileti alma konusunda da bilgilendirici bilgiler verilmiş. Dış hat seferlerine ait biletlerin nasıl alınabileceği ve ödeme seçenekleri hakkında detaylı bilgi verilmiş. Bu bilgilerin yolcular için faydalı olacağını düşünüyorum.

Ayrıca, 20 yaş altındaki bireylerin toplu taşıma araçlarını kullanamayacak olmalarına dair kısıtlamaları içeren bilgiler de paylaşılmış. Bu tür kısıtlamaların pandemi sürecinde alınan önlemler çerçevesinde değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

HES kodu almanın farklı yollarını detaylıca açıklayan bilgilerin de paylaşıldığı bir yanıt verilmiş. Bu bilgilerin HES kodu alma konusunda yardımcı olacağını düşünüyorum.

Son olarak, İDO promosyonlu biletler hakkında bilgi verilmiş. Deniz otobüslerinde geçerli olan bilet sınıfları hakkında detaylı açıklamalar yapılmış. Bu bilgilendirme, yolcuların bilet seçiminde daha bilinçli olmalarına yardımcı olacaktır.

EFT yapilan para geri alinabilir mi?

Randevu gunumu nasil ogrenebilirim?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt