Son Konular

16 saat ek ders ne kadar?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

16 saat ek ders ne kadar?

16 saat derse giren bir branş öğretmeni 2 saat ek ders ücreti alır.

Öğretmen 15 saatten fazla derse girmek zorunda mı?

Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karara göre, genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenlerine 15 saat aylık karşılığı, 6 saate zorunlu ek ders görevi verilebilmekte buda toplamda 21 saat ders görevi yapmaktadır.

1 haftalık ek ders ücreti ne kadar?

1 haftalık ek ders ücreti ne kadar?
Sözleşmeli ek ders ücretleri de 23,41 lira, Takviye ek ders ücreti ise 54,57 lira ve özel eğitim ek ders ücreti ise 34,09 lira olacak. Bu zamlı ücretler de Şubat ayından itibaren yatırılmaya başlanacak. 1 Petrolde büyük artış!

Ek ders kaç saat?

Ek ders kaç saat?
Branş öğretmeni haftada en fazla kaç saat ek ders alabilir Branş öğretmeni haftada kaç saat derse girerse girsin en fazla 20 saat toplam ek ders alabilir. Ek dersi 20 saatten fazla olsa bile 20 saat ek ders alır.

2022 yılı ek ders ücreti ne kadar?

Gündüz ek ders ücreti 27,29 TL'ye yükselirken yüksek lisans ek ders ücretleri 35,27 TL olarak değişiklik gösterdiği 2022 yılında ücretli öğretmenler ise girdikleri ders başına 29,19 TL alacak şekilde maaşlarına zam getirildi. Yani haftada 30 derse giren bir ücretli öğretmen 2022 yılında 1 ayda 3.360,64 TL maaş alacak.

1 saatlik ek ders ücreti ne kadar?

İşte 2022 yılı (kadrolu öğretmen-sözleşmeli öğretmen) ek ders güncel ücretleri; Gündüz ek ders: 32,96 TL Lira olacak. Yüksek Lisans Ek Ders 35,27 TL olacak.

1 gün rapor alınca kaç saat ek ders kesilir?

1 gün rapor alınca kaç saat ek ders kesilir?
· * Bu öğretmen 1 gün rapor alırsa ;Pazartesi günü 7 saati varsa 7 saate girmediği için 23 saat derse girmiş olur. 23-15=8 saat ek ders. Toplamda 23+5(DYK)=28 saatten 2 saat planlama alır. Sınıfı olduğundan 2 saat rehberlikten alır. Toplamda 8+2+2=12 saat ek ders alır 8 saat ek dersi kesilmiş olur.

Halk Eğitim ders ücreti ne kadar oldu?

Halk Eğitim ders ücreti ne kadar oldu?
Böylelikle ders başı ücret 28,01 TL'ye yükseldi. 2022 yılında ücretli bir öğretmen haftada 30 saat derse girerse ayda 3.360,64 TL maaş alacak.

MEB EYGG ne demek?

EYGG KISALTMASININ AÇILIMI, EK DERS YERİNE GEÇEN GÖREV DEMEKTİR… 15 NİSAN 2015'TEN ÖNCE DESTEKLEYİCİ EĞİTİM KURS SAATLERİ İÇİN ÖDENEN MİKTAR EYGG GÜNDÜZ TUTAR SÜTUNUNDA BELİRTİLMİŞTİR…

Merhaba! Verdiğiniz bilgiler üzerine detaylı bir şekilde yanıtlar sunabilirim:

1. 16 saat ek ders alındığında, bir branş öğretmeni 2 saat ek ders ücreti alır. Bu durumda toplam ek ders ücreti: 16 saat x 2 saat = 32 saat olacaktır.

2. Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerinin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Yönetmelik'e göre, genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenlerine 15 saat aylık karşılığı ders verilebilir. Ayrıca, 6 saate kadar zorunlu ek ders görevi verilebilmektedir. Bu durumda öğretmenin toplamda 21 saat ders görevi yapması gerekmektedir.

3. 1 haftalık ek ders ücreti konusunda, sözleşmeli ek ders ücreti 23,41 TL, takviye ek ders ücreti 54,57 TL ve özel eğitim ek ders ücreti 34,09 TL olarak belirlenmiştir. Bu ücretler Şubat ayından itibaren yatırılmaya başlanacaktır.

4. Branş öğretmeni haftada en fazla 20 saat ek ders alabilir. Ek ders alınan saat sayısı 20 saatten fazla olsa bile toplamda en fazla 20 saat ek ders alınmaktadır.

5. 2022 yılında gündüz ek ders ücreti 27,29 TL olarak güncellenmiştir. Yüksek lisans ek ders ücretleri ise 35,27 TL olarak değişiklik göstermektedir. Ücretli öğretmenler 2022 yılında girdikleri ders başına 29,19 TL alacak şekilde maaşlarında zam almışlardır.

6. 1 saatlik ek ders ücreti 2022 yılında kadrolu öğretmenler ve sözleşmeli öğretmenler için güncel olarak 32,96 TL olarak belirlenmiştir. Yüksek lisans ek ders ücreti ise 35,27 TL olarak güncellenmiştir.

7. Bir öğretmenin 1 gün rapor alması durumunda, eğer 7 saatlik bir günü varsa ve 7 saate girmediği için 23 saat derse girmiş kabul edilir. Bu durumda toplamda 23 saate 8 saat ek ders kesintisi yaşanacaktır.

8. Halk Eğitim ders ücreti 2022 yılında ders başı 28,01 TL'ye yükselmiştir. Bu durumda, bir ücretli öğretmen haftada 30 saat derse girerse ayda 3.360,64 TL maaş alacaktır.

9. MEB EYGG, Ek Ders Yerine Geçen Görev'in baş harflerinden oluşmuş bir kısaltmadır. Özellikle destekleyici eğitim kurs saatleri için ödenen miktarları ifade etmektedir.

Umarım verdiğim yanıtlar işinize yaramıştır! Başka sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Referans numunesi nedir?

Dogum kelimesi Turkce mi?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt