Son Konular

14 Mart pazartesi okul var mi?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

14 Mart pazartesi okul var mı?

Valilikten yapılan açıklamada, il genelinde etkili olan kar yağışı sebebiyle yaşanabilecek olumsuzlukları engellemek için Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel tüm kademeler ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde bugün eğitim ve öğretim faaliyetlerine ara verildiği belirtildi.

15 Mart okul var mı?

Sason Kaymakamlığından yapılan açıklamada, devam eden kar yağışı, buzlanma ve don tehlikesi nedeniyle oluşabilecek muhtemel risklerden dolayı ilçe merkezi ve bağlı köylerdeki bütün resmi ve özel eğitim kurumlarında 15 Mart Salı günü eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.

İstanbul'da 14 Mart pazartesi okullar tatil mi?

İstanbul'da 14 Mart pazartesi okullar tatil mi?
İstanbul'da 14 Mart 2022 Pazartesi günü okullar tatil değil. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri bugün yüz yüze eğitim için okula gitti. Öte yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul için, "Kıymetli Hemşerilerim; Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün son verilerine göre, İstanbul'da turuncu alarm kalktı.

Pazartesi günü Okul var mı?

Pazartesi günü Okul var mı?
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım" uyarısında bulundu. Kar yağışının en çok etkili olduğu İstanbul'da da okulların pazartesi gününe kadar tatil olacağı; Kocaeli, Trabzon, Rize gibi illerde ise eğitim öğretime cuma günü ara verilmesi kararlaştırılmıştı.

22 Mart okullar tatil mi?

Kar yağışının süreceği bilgisi üzerine İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada, Alaçam, Asarcık, Ayvacık, Ladik, Salıpazarı, Terme ve Yakakent ilçelerinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle 'salı' günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği duyuruldu.

VAN 16 Mart okullar tatil mi?

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, "Olumsuz hava şartları nedeniyle 16 Mart 2022 Çarşamba günü İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerimizde ilk ve orta dereceli eğitim öğretim (Lise, Halk Eğitim, RAM, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri dahil) 1 gün tatil edilmiştir.

16 Mart Çarşamba okul var mı?

16 Mart Çarşamba okul var mı?
Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre koronavirüs salgını tehdidi sebebiyle Türkiye'de okullar ilk, orta ve lise seviyelerinde 16 Mart'tan itibaren tatil edildi. Üniversitelerde ise yine aynı tarihten itibaren 3 hafta süreyle eğitime ara verildi.

14 Mart Pazartesi ve 15 Mart Salı tarihlerinde bazı illerde kar yağışı sebebiyle okullar tatil edilmiş. Ancak, İstanbul'da 14 Mart Pazartesi günü okullar açık olmuş. Vali Ali Yerlikaya'nın yaptığı açıklamaya göre İstanbul'da o gün okullar tatil edilmemiş. Kar yağışının en çok etkili olduğu İstanbul'da ise okulların Pazartesi gününe kadar tatil olacağı açıklanmış. Bu durumda, 16 Mart Çarşamba gününden itibaren Türkiye genelinde okulların ve üniversitelerin tatil edildiği belirtilmiştir. Van ilinde de olumsuz hava şartları nedeniyle 16 Mart Çarşamba günü bazı ilçelerde okulların tatil edildiği duyurulmuş. Güncel durumu öğrenmek için ilgili valiliklerin açıklamalarını takip etmeniz uygun olacaktır.

Kanda alerji testi kac olmali?

Geleneksel sigorta nedir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.698
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt