Son Konular

10 gun dogalgaz kesilecek mi?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

10 gün dogalgaz kesilecek mi?

İşte merak edilen sorunun yanıtı… Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye'ye Ağrı giriş noktasından sağlanan doğal gazın, İran tarafındaki iletim hattında meydana gelen arıza nedeniyle, 20 Ocak tarihinden itibaren 10 gün süreyle yapılamayacağını açıklamıştı.

Başkent Gaz kime ait?

Başkent Gaz kime ait?
2007 yılında kurulan, Başkent Doğal Gaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2013 yılında gerçekleştirilen özelleştirme ile birlikte Torunlar Enerji bünyesine katıldı. Böylece 6 yıl boyunca Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yönetilen şirket, Torunlar Enerji Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na devredildi.

Gaz açma randevusu nasıl alınır?

Gaz açma randevusu nasıl alınır?
Gaz açım randevusu nasıl alınır? Güvence bedelini abone merkezlerine yatırdığınızda vezneden veya 0850 222 3335 No.lu Çağrı Merkezi'nden randevu talep edebilirsiniz.

Doğalgaz fatura ne zaman kesilir?

İşte 'Doğalgaz faturası son ödeme tarihinde ödenmezse ne zaman kesilir?' sorusunun cevabı: Faturanızı son ödeme tarihinden sonraki 15 iş günü içinde ödemezseniz, üç gün öncesinde ihbarname yollanarak sayaç vanası aparatlanır ve gaz kullanıma kapatılır. Gazı kendiniz açmanız durumunda usulsüz kullanım cezası ödersiniz.

Başkent Doğalgaz kime satıldı?

Başkent Doğalgaz kime satıldı?
Başkent Doğalgaz'ın daha önce iptal edilen özelleştirme ihalesi bugün tekrar yapıldı.İhaleyi 1 milyar 162 milyon dolar veren Torunlar Gıda kazandı.

Gaz açma randevusunu kim alır?

Gaz açma randevusunu kim alır?
Sözleşmenizi yaptıktan sonra sertifikalı tesisatçı firmanız, İGDAŞ'tan gaz açılışı için randevu alır. Randevu günü İGDAŞ yetkili mühendisi, firma mühendisi ile dairenize gelerek tesisatınızın uygunluğunu kontrol eder.

Doğalgaz kesintisi kalktı mı?

BOTAŞ ilaç, et ve et ürünleri ve süt ve süt ürünleri üreten işletmeler için doğalgaz kesinti uygulamasını kaldırdı. Çiftçiden günlük süt alarak işleyen süt fabrikaları enerji kesintisi uygulanacağı için sütü işleyemeyecek ve bu yüzden de üreticiden süt alamayacaktı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın açıklamasına göre, Türkiye'ye Ağrı giriş noktasından sağlanan doğal gazın, İran tarafındaki iletim hattında meydana gelen arıza nedeniyle 20 Ocak tarihinden itibaren 10 gün süreyle kesileceği belirtilmiş. Bu durumda, 10 gün boyunca doğalgaz kesintisi yaşanabileceği görünüyor.

Başkent Gaz ise 2007 yılında kurulmuş olup, 2013 yılında Torunlar Enerji bünyesine katılarak özelleştirilmiştir. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen şirket, Torunlar Enerji'ye devredilmiştir.

Gaz açma randevusu almak isteyen aboneler, güvence bedelini abone merkezlerine yatırdıktan sonra vezneden veya 0850 222 3335 numaralı Çağrı Merkezi'nden randevu talebinde bulunabilirler.

Doğalgaz faturası ödeme tarihinden sonraki 15 iş günü içinde ödenmezse, gaz kullanımı kapatılabilir. Bu durumda ihbarname yollanarak sayaç vanası aparatlanır ve gaz kullanıma kapatılır. Gazı kendiniz açmanız durumunda ise usulsüz kullanım cezası ödemek zorunda kalabilirsiniz.

Başkent Doğalgaz'ın özelleştirme ihalesini 1 milyar 162 milyon dolar vererek kazanan şirket Torunlar Gıda olmuştur. Gaz açma randevusu ise sertifikalı tesisatçı firmanızın İGDAŞ'tan alacağı bir işlemdir. Randevu gününde İGDAŞ yetkili mühendisi, firma mühendisi ile dairenize gelerek tesisatınızın uygunluğunu kontrol eder.

BOTAŞ, ilaç, et ve süt ürünleri üreten işletmeler için doğalgaz kesinti uygulamasını kaldırmıştır. Ancak çiftçiden günlük süt alarak işleyen süt fabrikalarının enerji kesintisi uygulanacağı için üretim yapamayacağı ve üreticiden süt alamayacağı belirtilmiştir. Bu durumda, doğalgaz kesintisi uygulamasının belirli sektörler için devam ettiği görülmektedir.

En iyi yalitim nasil yapilir?

Enerji Bakani kim eski?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt