Editör
Efsanevi Üye
1 sınıf kayıtlarına nasıl bakılır?
VE 5. SINIF KAYIT SORGULAMA NASIL YAPILIR? MEB'in açıklamasında, ilkokul birinci sınıf ve ortaokul beşinci sınıfa başlayacak öğrencilerin e-kayıtlarının tamamlandığı ve e-Okul ile e-Devlet üzerinden öğrenilebileceği kaydedildi.
Öğrencinin hangi sınıfta olduğunu öğrenme?
Öğrencinin hangi sınıfta olduğunu öğrenme?
Veliler, MEB'in http://e-okul.meb.gov.tr internet adresinde çocuklarının T.C. kimlik numaralarını yazarak, yerleştirildiği okulu sorgulayabilecekler. Çocuğunuzun hangi okula kayıtlı olduğunu, aşağıdaki linke tıkladıktan sonra TC Kimlik Numarasını ve doğum tarihini girerek görüntüleyebilirsiniz.
İlkokul karneme nasıl ulaşabilirim?
E-okul üzerinden karnelere nasıl ulaşılır? Bakanlıktan alınan bilgiye göre, ilkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm öğrenciler karnelerine "e-okul.meb.gov.tr" internet sitesi üzerinden ulaşabilecek. Öğrenciler, "takdir ve teşekkür" belgelerine de sistem üzerinden erişebilecek.
Hangi okulları okuduğum nasıl öğrenebilirim?
Hangi okulları okuduğum nasıl öğrenebilirim?
İLKOKUL VE ORTAOKUL KAYIT SORGULAMA NASIL YAPILIR? Veliler, e-devlet kapısı sisteminden İlköğretim Okulları Adrese Göre Kayıt Okulu Sorgulama (e-Kayıt) hizmet başlığından, 05 Temmuz 2021 Pazartesi günü itibariyla çocuklarının yerleştirildiği okulu öğrenebilecekler.
İlkokul 1 sınıfın hangi okula kayıt oldugunu ogrenme?
Çocuğunuzun hangi okula gideceğini ve eğitim hayatı ile ilgili merak ettiğiniz tüm bilgileri E-okul Yönetim Bilgi Sistemi internet adresine girerek "Veli Bilgilendirme Sistemi Girişi" ekranına tıklayın. Daha sonrasında öğrencinin T.C kimlik numarası ve okul numarasını girerek sisteme kolaylıkla giriş yapabilirsiniz.
Okula kayıt tarihi nasıl öğrenilir?
Okula kayıt tarihi nasıl öğrenilir?
Milli Eğitim Bakanlığı, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında ilkokul ve ortaokula başlayacak öğrencilerin okul kayıtlarının, Merkezi Nüfus İdaresi Sistemi (MERNİS) bilgileriyle e-Okul sistemi üzerinden yapıldığını duyurdu. Veliler, çocuklarının yerleştirildiği okulu, e-Okul ve e-Devlet sistemi üzerinden öğrenebilecek.
1 sınıf çocuğum hangi okula gidecek?
İLKOKUL 1. SINIF HANGİ OKULA GİDECEK? KAYIT SORGULAMA… 2021-2022 eğitim öğretim yılında ilkokul 1. sınıfa başlayacak öğrencilerin adrese dayalı kayıtları Bilgi İşlem Genel Müdürlüğünce tamamlandı. Veliler, yerleştirme yapılan okulu, e-okul ve e-devlet sistemi üzerinden öğrenebilecek.
Eski ilkokul notlarımı nasıl öğrenebilirim?
Eski ilkokul notlarımı nasıl öğrenebilirim?
Öğrenciler ve veliler, e okul üzerinden artık öğrencinin notlarına devamsızlıklarına ve bir çok bilgiye bir tık ile ulaşabilirler. Öğrencinin TC kimlik numarası, okul numarası ile yapılan bu işlem bir çok öğrenci ve veli tarafından sıkça kullanıyor.
E okula girmek için ne yapmalıyım?
e-Okul VBS sistemine giriş yapmak için ilk olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan "https://eokul.meb.gov.tr/” adresine giriş yapmak ve sağ tarafa "Veli Bilgilendirme Sistemi" başlığı altındaki istenen bilgileri doldurmak gerekiyor. İkinci aşamada ise öğrencinin kimlik bilgileri ve okul bilgileri soruluyor.
Öğrenci hangi okula düştü?
Öğrenci hangi okula düştü?
Çocuğunuzun hangi okula gideceğini ve eğitim hayatı ile ilgili merak ettiğiniz tüm bilgileri E-okul Yönetim Bilgi Sistemi internet adresine girerek "Veli Bilgilendirme Sistemi Girişi" ekranına tıklayın. Ardından öğrencinin T.C kimlik numarası ve okul numarasını girerek sisteme kolaylıkla giriş yapabilirsiniz.
Hangi adrese hangi okul düşüyor?
* https://mebbis.meb.gov.tr/KurumListesi.aspx sayfasına girilmelidir. Bilgileri gerekli şekilde doldurulursa kurumların MERNİS'te yer alan tüm adres, telefon, faks, MERNİS adres kodu ve internet sitesi bilgilerine erişilebilir. Bu sayedeokul sorgulama kaydının öğrencinin hangi düşeceği öğrenilebilir.
Hangi okula düşüyorum?
Hangi okula düşüyorum?
Okula kayıt tarihi ne zaman?
OKUL KAYITLARI NE ZAMAN? Bu yıl okullar 31 Ağustos'ta uzaktan, 21 Eylül'de de yüz yüze aşamalı olarak açılacak. Bu bilgiler göz önüne alındığında kayıtların 31 Ağustos tarihine kadar yapılması bekleniyor. Okul kayıt bilgileri e okul üzerinden de öğreniliyor.