Editör
Efsanevi Üye
1 metreküp XPS kaç metrekare?
3 cm XPS. paket içinde 14 adet levha bulunmaktadır. 1 paket 10,08 m2 yer kaplar. düz ve pürüzlü olmak üzere 2 çeşiti vardır.
1 paket 2 cm XPS kaç M2?
2 cm XPS. paket içinde 20 adet levha bulunmaktadır. 1 paket 14,40 m2 yer kaplar. düz ve pürüzlü olmak üzere 2 çeşiti vardır.
5 lik XPS 1 paket kaç M2?
5 cm XPS Isı Yalıtım Levhası (28-32 DNS) Kalınlık :5 cm Yoğunluk : 28-32 DNS Levha Ebatları :60cm x 120cm Paket Metrajı :5,76 m2 Paket m3 :0,288 m3 Levha Adedi/Paket :8 Adet Ürün Açıklaması duvar, kolon ve kirişlerin ısı yalıtımında kullanılan ekstrüde polistren ısı yalıtım levhalarıdır. Her iki yüzeyi baskılıdır.
1 paket 3 cm strafor kaç M2?
1 paket 3 cm strafor kaç M2?
3CM KARBONLU MANTOLAMA İZOLASYON LEVHASI *1 PAKET 8 M2 ALAN KAPLAMAKTADIR. 1 PAKET İÇERİĞİ 16 ADET LEVHA DAN OLUŞMAKTADIR.
2 cm EPS kaç M2?
2 cm EPS kaç M2?
Eps "Strafor" Isı Yalıtım Levhası Ölçüleri ve Ebatları Nelerdir?
KALINLIK | | M²
2 cm | 1 PAKETTE | 13
3 cm | 1 PAKETTE | 8
4 cm | 1 PAKETTE | 6
5 cm | 1 PAKETTE | 5
XPS dansite ne demek?
EPS DANSİTE BİLGİSİ EPS'de Dansite, üretilen Strafor ürününün yoğunluk ölçüsüdür. Özetle 1 metreküp EPS malzemesinin kilogram olarak ağırlığıdır. Örneğin 16 Dansite veya 20 Dansite telaffuz edildiğinde ,1 metreküp strafor ürünün dansitesi kadar ağır gelmesidir.
5 cm strafor köpük kaç M2?
5 cm XPS. paket içinde 8 adet levha bulunmaktadır. 1 paket 5,76 m2 yer kaplar. düz ve pürüzlü olmak üzere 2 çeşiti vardır.
3 cm strafor paketi kaç M2?
Wallboard XPS nedir?
Wallboard XPS nedir?
Kristal ( Genel Amaçlı ) Polistiren' den ekstrüzyon yöntemi ile üretilmiştir. Kullanım alanlarına göre çeşitli boyutlarda ve yoğunlukta üretilebilmektedir.Mükemmel ısı yalıtımı sağlar. Isı Kayıplarını azaltır.